A hely

Reméljük, hogy látogatása szerény weblapunkon nem csak véletlen. Bízunk benne, hogy jó hírünk- már, ha egyáltalán létezik ilyenünk- eljutott Önhöz és a “nagyvilágot” sem kíméli. Felszolgálóink és munkatársaink azon dolgoznak, hogy Ön mindenben a legtöbbet kapja, ha belép a Café Ponyvaregény világába.

Nálunk nem csak enni és inni lehet! Próbáltunk olyan légkört kialakítani, amelyben Vendégeinknek eszükbe juthat mindenféle gondolat; olyan időtöltésekről, amelyeknek mi csak a – tényleg – otthonos környezetét adhatjuk. Nálunk játszhat, olvashat, beszélgethet, internetezhet, ismerkedhet bárki, aki megtisztel bennünket jelenlétével. A Café Ponyvaregény valami olyasmi szeretne lenni, amit nem kávézónak vagy étteremnek, hanem “A HELYNEK” neveznek. Egy hely mindazoknak, akik egy sajátságos múltszázadi hangulatban szeretnének kellemes órákat eltölteni, finomakat és különlegeseket inni, enni és beszélgetni, vagy esetleg bús magányban alkotni egy csendes sarokban.

Reméljük a Café Ponyvaregény nem csak egy kávézó/étterem lesz, ahol megpihenhet, hanem hazajáró Vendégként is köszönthetjük majd Önt.