A sonkatekercsen túl…

Bár a rendezvény ajánlatok között bővebben is kitérünk a catering szolgáltatásainkhoz kapcsolt programlehetőségeinkről, úgy gondoltuk adnánk ennél a menüpontnál egy kis villám ízelítőt – csupán felsorolás szerűen, – hátha kedvet csinálunk valami újhoz!

ciffra_telbucsuztato

Meeting a vízen: az éttermünk előtt található mólón felállított asztalok körbeülése, biztosan beindítja a hétköznapok szürkeségében megfáradt agysejteket.

Kolbásztöltés forraltbor kísérettel: akár gasztronómiai versengéssel kombináltan. A kész műremekek helyben megsüthetők, elfogyaszthatók vagy akár az otthoni éléskamrát is gyarapíthatják.

Családi nap, gyerekprogramok: Szeretjük a gyerekeket. Nekünk is sok van. Kicsit próbálunk többet és mást nyújtani, mint a kifestő és ugrálóvár. Csinálunk kincskeresését, sorversenyt, hercegnő és kalózbulit. Akár Apát-Anyát is belevonva. Bár nekik inkább a lézeres céllövészetet, vagy a hátmasszást javasoljuk; kinek-kinek igénye szerint.

Sárkányhajózás vagy vitorlázás Budapest szívében: akár nagy létszámnál is tökéletes kikapcsolódást nyújtó programlehetőség éttermünk teraszán lebonyolított grillezős sütögetéssel kísérve
Bográcsolós főzőverseny pálinka kóstoltatással: külföldi vendégei biztosan hazánk szerelmesei lesznek az itt eltöltött pár óra után.

Hóemberszánkóztatás és akadálytúra: a csapat tagjai a gáton végighaladva, nyomról-nyomra és feladatról-feladatra haladva jutnak el a céljukig, vagyis a vacsoraasztalig.

Divatbemutató borkísérettel: Igazi profi divatbemutatót prezentálunk, ahol saját kollégái a manökenek. A kevésbé bátor munkatársak hangulatát a show alatt borkóstolóval fokozzuk.
éttermünkben.

Céghimnusz készítés: profi zenekar által tartott rövid hangszerismerkedés után, minden csapat elkészíti (megkomponálja, hangszereli és előadja) saját céghimnuszát – persze a szakértők segítségével.

Sörvacsora, pálinkavacsora vagy borvacsora: a klasszikus borvacsorákhoz hasonlóan lehetőséget biztosítunk a sör és pálinka szerelmeseinek is, hogy a kiválasztott italfajtához komponált 5 fogáson keresztül legyenek részesei egy igazi gasztronómiai körutazásnak.

Gazdálkodj okosan!: gyermekkorunk egyik alap társasjátékát alakítjuk picit át a csapatra szabva. A szerencsekártyákat és a játékmezőket úgy készítjük el, hogy az az Önök életét mutathassák be vidám formában. A játék projektoron kivetítve követhető.

Retro party: retro zenékkel, retro ételekkel – akár korhű ruhákban pompázva. Ki ne szeretné újra kóstolni/hallani/átélni a 20-30-40 évvel ezelőtti időszakot. Lambada és Modern Talking  csokoládés piskóta kocával és tarhonyás hússal?!

Gasztro verseny: Tudja hogy néz ki a radicchio, vagy mi van a Mai Taiban? Gasztronómiai játékunk biztosan sok újdonsággal szolgál majd.

Airbus vagy Boeing vezetés: pár percre tőlünk található szimulátor bázison tehetik próbára pilóta képességeiket, miközben a világ nagyvárosai felett repülhetnek el. Utasaikat mindeközben stewardessek kísérik. Utána sok szeretettel látjuk Önöket vendégül egy elegáns vacsorára.

 

Árajánlat csapatok részére 2016
_____________________________________________________________________________________

Bővebb tájékoztatást a rendezvényajánlatainknál találhatnak, vagy kérjük hívják rendezvényszervezőinket egy pontosabb ajánlat összeállítása érdekében! 06 20 9832446, 06 30 920 2448, vagy keressenek bennünket a ponyvarendezveny@gmail.com elérhetőségen.