Ajándékkártya

Sokszor merül fel a gondolat: Mit is ajándékozzak Neki? … hisz mindene van már, minek örülne?… Mi tudjuk a választ! Vásároljon kiválasztottjának tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyát, vagy ha úgy jobban tetszik „Ajándékvacsorát”, amelyet a megajándékozott elfogyaszthat nálunk.

Ajándékkártya1-1024x476_201

Ha átküldi nekünk ponyvaregenycafe@gmail.com e-mail címre a szükséges adatokat, valamint azt, hogy milyen személyre szabott szöveget szeretne az ajándékkártyára (a megajándékozott neve, egyedi szöveg, vers, bármi…), mi elkészítjük a grafikát 48 órán belül és elküldjük Önnek emailben, hogy még időben kinyomtathassa és átadhassa – remélhetőleg – nagy örömöt okozva ezzel.

Az ajándékkártyát az Ön által meghatározott értékben és határidőig válthatja be a Megajándékozott.

Bővebb felvilágosítással a 06 20 983 2446-os telefonszámon Garamvári Ildikó kolléganőnk áll szíves rendelkezésükre!

 

Minta 1 franciaborítékhoz CP

Minta 2 A4 méret CP

Minta 3 virág

Minta 4 virág

 

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

Kisbetűs rész:
Beváltási feltételek | Egy ajándékkártya csak egy alkalommal, egy asztalfoglaláshoz, a rajta feltüntetett érvényességi időn belül használható fel. Amennyiben az ajándékkártya értéke nem kerül lefogyasztásra a beváltás során, az értékkülönbözetet visszaadni nem áll módunkban. Az ajándékkártya a felhasználás után a továbbiakban érvénytelen. A kártyán szereplő sorszám/név a „fizetés” során egyértelműen azonosítja a bónt. A beváltásánál az érvényesség megállapításakor a Ponyvaregény Kft. rendszerében szereplő információk az irányadóak. A Kuponkód alapján a befizetett összeg visszakereshető.
Visszaváltás, reklamáció | A fel nem használt ajándékkártya vissza nem váltható sem a vásárlási értékben, sem a rajta szereplő esetleges kedvezmény értékében. Amennyiben érvényességi ideje lejárt a beváltáskor, annak értékét visszatéríteni nem tudjuk.
További információ | cafeponyvaregeny.hu | ponyvaregenycafe@gmail.com |+36 ( 20) 983 2446

Hozzászólás letiltva.