Ajándékkártya

Sokszor merül fel a gondolat: Mit is ajándékozzak Neki? … hisz mindene van már, minek örülne?… Mi tudjuk a választ! Vásároljon kiválasztottjának tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártyát, vagy ha úgy jobban tetszik „Ajándékvacsorát”, amelyet a megajándékozott elfogyaszthat nálunk.

Ajándékkártya1-1024x476_201

Ajándék kuponunk tetszőleges összegre feltölthető. Önnek nincs más dolga, mint meghatározni az ajándék értékét, átutalni az összeget és kitalálni, hogy milyen kísérőszöveget varázsoljunk az utalványra. Az ajándékkártyák a januári és februári borvacsoráinkra is rendelhetők.
Kérjük válassza ki melyik ajándékutalvány formátum legyen az “alap” és küldje el a megajándékozandó nevét, a kívánt kísérő szöveget e-mailban a ponyvaregenycafe@gmail.com címre. Mi névre szólóan, egyediesítve küldjük meg Önnek a beváltható kártyát, amelyet tetszőleges papírra kinyomtathat és átadhat – reméljük nagy örömet okozva ezzel a Megajándékozottnak!:-)

További információk: ponyvarendezvény@gmail.com, vagy Garamvári Ildikó: +36 20 983 2446

cimsor_web_letoltes_ajandek

cimsor_web_letoltes_ajandek

cimsor_web_letoltes_ajandek

cimsor_web_letoltes_ajandek

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

Kisbetűs rész:
Beváltási feltételek | Egy ajándékkártya csak egy alkalommal, egy asztalfoglaláshoz, a rajta feltüntetett érvényességi időn belül használható fel. Amennyiben az ajándékkártya értéke nem kerül lefogyasztásra a beváltás során, az értékkülönbözetet visszaadni nem áll módunkban. Az ajándékkártya a felhasználás után a továbbiakban érvénytelen. A kártyán szereplő sorszám/név a „fizetés” során egyértelműen azonosítja a bónt. A beváltásánál az érvényesség megállapításakor a Ponyvaregény Kft. rendszerében szereplő információk az irányadóak. A Kuponkód alapján a befizetett összeg visszakereshető. 
Visszaváltás, reklamáció | A fel nem használt ajándékkártya vissza nem váltható sem a vásárlási értékben, sem a rajta szereplő esetleges kedvezmény értékében. Amennyiben érvényességi ideje lejárt a beváltáskor, annak értékét visszatéríteni nem tudjuk.
További információ | cafeponyvaregeny.hu | ponyvaregenycafe@gmail.com |+36 ( 20) 983 2446