Borvacsorák a Café Ponyvaregényben Vida Péter és ifj. Vida Péter társaságában

Érdemes érdeklődni a telefonszámaink egyikén a borvacsorákkal kapcsolatban. Nem kevésbé neves termelővel tölthetnek el vendégeink egy kellemes vacsorát, mint a Vida Családi Pincészet alapítójával Vida Péterrel.

vidaborvacsora1

Egy kis filozófia a borról és a bortermelésről a Birtok tulajdonosával: Nem tudom miért, de gyermekkorom óta a földhöz, a terra-benedicta-hoz vonzódom, pedig a családomban senki sem volt földműves ember. Én lettem ilyenné.

Sokszor veszem észre magam, hogy egyszerűen jóleső érzés kézzel morzsolgatni a hantokat. A talaj, a növény és a nap teremtette meg az emberiség számára az élet lehetőségét. Nagyon fontos lenne, hogy erre a kincsre az ember vigyázzon.

Jelenlegi birtokméretünk 20 hektár, ebből 10 hektár termő, 3 hektárt 2011 tavaszán telepítettünk, további hetet pedig ősszel tervezzük. Családi Borbirtokunk központja, feldolgozónk és pincénk a Baktában található, az utolsó egybefüggő 1ha-os területen.

vidaborvacsora

Ettől a ponttól keletre kezdődik a sík terület, amely egészen a Kárpátokig tart. A felkelő nap sugara a szőlődombba ütközik, és korán kezdi sugarával melengetni. A szekszárdi dombok nagyszerűsége a védett völgyekben rejlik, ahol különleges mikroklímák alakulnak ki.

A vacsorák időpontjáról, tartalmáról, árairól érdeklődjön munkatársainknál!

Szeretettel várjuk borkóstolással egybekötött vacsoraélményeinken!

Hozzászólás letiltva.