Borvacsorák, avagy tannin vagy terrine?!

Idén télen még két alkalommal kerül megrendezésre borvacsora éttermünkben; január 29-én és február 5-én 19:00 órától. Ha szeretnének nagyon finomakat enni és inni, miközben egy szívvel-lélekkel teli borszakértő kalauzolja Önöket, akkor okvetlenül itt a helyük! Ifj. Vida Péter bemutatja nekünk Családi Borbirtokuk legkiválóbb borait (a borsorban megtalálható lesz két féle TOPlistás vörösbor is!), miközben Somogyi Zoltán chefünk igyekszik ízlelőbimbóik totális meghódítására!

vida_borvacsora_2015

Menü és borsor:

Gorgonzola krémleves bacon chips-szel
Rosé 2014 (0,5-1 dl)
Kacsamáj terrine pirított kalács ágyon alma chutneyval
Öregtőkék Kadarka 2013 (0,5-1 dl)
Paprikás rizotto
Merlot 2012 (0,5-1 dl)
Fűszerkéregben sütött szűzérmék pirított hagymás törtburgonyával
Hidaspetre Kékfrankos 2011 (0,5-1 dl)
Csupacsokoládés házisütemény meggymártással
La Vida 2011 (0,5-1 dl)

A borvacsora költsége: 5500.-Ft/fő, amely összeg a vacsora és a borkostoló költségeit foglalja magába. További fogyasztások a’la carte rendszerben történnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérem hívjanak bennünket asztalfoglalás céljából a 06 20 44 88 657-es telefonszámon, vagy írjanak emailt a ponyvarendezveny@gmail.com címre!

 

Néhány további fontos információ az est zavartalansága érdekében:
– Kérjük a vacsorákra pontosan szíveskedjenek érkezni!
– A meghirdetett étel-, és italsorokon felüli fogyasztást a vendégek saját számlájukra rendezik.
– Éttermünk a parkolótól kb 600 méterre található (kb 6 perces könnyű séta)
– A Kopaszi gát elején található zárt parkolóban a parkolási díj  500.-Ft/alkalom.
– Vacsorákat minimum 15 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Ennél kisebb létszám esetén keressük az
Ön által megadott telefonszámon, hogy új időpontot egyeztethessünk.

 

Hozzászólás letiltva.