Esküvők? Igen és még sokszor igen!

Tombol az idei esküvői szezon! Nagyon igyekezni fogunk, hogy az idei évben is olyanná varázsolhassunk a Nagy Napot, amilyennek megálmodták!

Az élet egy nagy színes buborék

Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb információkat azzal kapcsolatban, hogy miért lehet a Cafe Ponyvaregény a legideálisabb választás a Nagy Napra:

Először is köszönjük a megkeresésüket, és gratulálunk az elhatározásukhoz  (egyenlőre még csak ehhez:-)) feltételezve, hogyha ezt a menüpontot olvassák, akkor az nem lehet véletlen!

Kezdjük a (majdnem) legfontosabbal; vagyis a költségekről ejtsünk néhány szót: Nálunk nincsenek extra költség elemek (terembérlet, dugódíj, terítékdíj, “nemtudoméndíj”), hanem az étel és italfogyasztás+ egységesen 10% szervízdíj. Kb 11.000-14.000.-Ft/főért már nagyon jó, minden igényt kielégítő étel és italcsomagokat lehet összeállítani.

Éttermünkbe rövidital korlátozott mértékben behozható, de kérem engedjék meg, hogy erre az elképzelések bővebb ismeretében visszatérhessünk.

Tálalókonyhánk szűkössége miatt 25 fő felett csak svédasztalos megoldást vállalunk. (vagy tányérszervízzel kombináltan: pl a levest és az előételeket tálakban az asztalokra helyezzük és a főételek kínálása történik csak a svédasztalról). Lehetőség van látvány grill pult beépítésére is.

Ha meghosszabbított nyitvatartást szeretnének 23:00-tól kezdődően, akkor óránként 10.000.-Ft-ot számítunk fel. (Ebben a költségben benne van a meghosszabbított nyitva tartás engedélyeztetése: sétányvilágítás, parkolási rendszer, őrszolgálat is)

A gáton nincsen zajkorlátozás, szabad a “vásár”!

A polgári szertartásnak sincsen semmi akadálya a Kopaszi gát területén, ezért viszont a gát tulajdonosának kell fizetni 70.000.-Ft+áfa területhasználati díjat. (Ez a költség a mindenkori szabályzatnak megfelelően változhat!) Ennek papírmunkáját ha gondolják átvesszük Önöktől, de az összeget mi sem tudjuk náluk lejjebb alkudni.

Elég sajátságos éttermünk kialakítása, elrendezése, ezért mindenképpen személyes megbeszélést javasolnék – már amennyiben elnyeri ajánlatunk a tetszésüket! Az elrendezést illetően: három oldalról vesz minket körbe terasz (55fő+28fő+50fő), plusz az étterem alsó szintje 22 fő + az emeletünk 25 fő befogadására alkalmas. Amennyiben állófogadással kombinált eseményt álmodtak meg a Nagy Napra, úgy kb 250 főig tudjuk bővíteni kapacitásunkat.

Mi is szívesen ajánlunk cukrászdát, fotóst, dekorost és zenészt (évek óta kítűnő velük a kapcsolatunk), de természetesen annak sincsen akadálya, hogy Önök hozzák, akit csak szeretnének! Amennyiben tőlünk rendelik meg esküvői dekorációjukat, úgy 1400.-Ft/fő költségért a következőket tudjuk vállalni: fehér damaszt abrosz, virág, fa korongok, székmasni, asztali csipke/zsákvászon futó, asztali virágdísz, szalvéta, mécsesek, belógó mécsesek.

Az étterem rendelkezik projektorral, 2 db aktív hangfallal és mikrofonnal, amelyeket díjmentesen tudunk biztosítani.

Sok kisgyerek esetén ajánljuk óvónéninket, aki segítséget nyújt vendégeiknek a „kisvendégek” lekötésével.

A Kopaszi gát elején található parkoló 800 autó befogadásával biztos helyet jelent autóval érkező meghívottaik részére. A parkolási díj 360.-Ft/óra, de MAXIMUM 1080.-Ft/nap (ez a mindenkori helyi szabályozásnak megfelelően változhat.) A parkolási díj fizetését akár át is vállalhatják vendégeiktől.

A szerződéskötés mente: első lépésként szolgáltatási szerződés aláírása és 50.000.-Ft-os foglaló átadása. Második lépésként a rendezvény előtt pár héttel találkozunk a forgatókönyv véglegesítése miatt; ekkor kérünk 50% előleget, majd a fennmaradó összeget a rendezvény lebonyolítása utáni napon.

A szerződés A rendezvény előtt 3 nappal kérjük megadni a végleges létszámot

A szerződéskötéskor meghatározott létszám min 10%-os csökkenése esetén az

árakat felülvizsgáljuk. A rendezvény előtt 90 napig kötbér mentesen lemondható a rendezvény. 90 napon belüli lemondás esetén a rendezvény 25%-a fizetendő kötbérként. Minimum vállalási létszám 40 fő.

Egy személyes egyeztetés során nagyon szívesen egyeztetnék Önökkel az elképzeléseikről! Bármilyen kérdés esetén kérem nyugodtan hívjanak!

Bízom benne, hogy segítségükre lehetünk abban, hogy a Nagy Nap olyan lehessen, amilyenre megálmodták!

Várjuk jelentkezésüket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Garamvári Ildikó rendezvényszervező: 06 20 983 2446
ponyvarendezveny@gmail.com

cimsor_web_rendezvenyajanla

document_down Árajánlat Esküvőre (kerti party, svédasztal, sok minden)
document_down Árajánlat Esküvőre – nem hagyományos megoldással
Élje meg nálunk élete legszebb napját. Mondja ki a boldogító igent, majd tartsa meg a legnagyobb bulit, vagy vacsorázzon szűk körben meghitten közeli hozzátartozóival. Esküvő, ebből mindenkinek csak egy van – no van hogy néha mégis picit több – de emlékezetes kell hogy legyen – akárhányadik is!
document_down Esküvői fotógalériánk


cimsor_ponyva_web_rendezven

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 25 főre télen emeleten, lent tánctérrel

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 fő egy hosszú csík hátul tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 60 főre nagy bulihoz nagy tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 70 fő csík “L” alakban

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 80 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 88 főre nagyon hosszú főasztallal

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 125 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 főre egy hosszú csík

 

Hozzászólás letiltva.