Esküvők. Igen? Igen!

Elkészült 2016. évre szóló esküvői árajánlatunk. Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb információkat azzal kapcsolatban, hogy miért lehet a Cafe Ponyvaregény a legideálisabb választás a Nagy Napra:

Először is köszönjük a megkeresésüket, és gratulálunk az elhatározásukhoz  (egyenlőre még csak ehhezJ) -feltételezve, hogyha ezt a menüpontot olvassák, akkor az nem lehet véletlen!!!

eskuvo2

Szertartás a szabadban:
A polgári szertartásnak nincsen semmi akadálya a Kopaszi gát területén, ezért viszont a gát tulajdonosának kell fizetni 50.000.-Ft+áfa területhasználati díjat. Ennek a papírmunkájában szívesen segítséget nyújtunk, de az összeget mi sem tudjuk náluk lejjebb alkudni.

A költségekről néhány szót: 
Nálunk nincsenek extra költség elemek (terembérlet, dugódíj, terítékdíj, “nemtudoméndíj”), hanem az étel és italfogyasztás + egységesen 10% szervízdíj. Kb 10.000-12.000.-Ft/főért már nagyon kellemes étel-, és italcsomagokat lehet összeállítani.

Ha meghosszabbított nyitvatartást szeretnének (24:00-tól), akkor egy egyszeri 25.000.-Ft-os díjat számítunk fel. (nem óránként!)

Szervírozás:
Tálalókonyhánk szűkössége miatt 25 fő felett csak svédasztalos megoldást vállalunk. A megbeszéléstől függően ez történhet tányérszervízzel kombináltan is; például a levest és az előételeket tálakban az asztalokra helyezzük és csak a főételek kínálása történik svédasztalról. Lehetőség van látvány grill pult beépítésére is. Egyre többen választják a piknikkel kombinált megoldást is – még akár egy vattacukor készítő is elhelyezhető az egyik sarokban!

Elrendezési lehetőségek:
Elég sajátságos éttermünk kialakítása, elrendezése, ezért minden esetben személyes megbeszélést javaslunk – már amennyiben elnyeri ajánlatunk a tetszésüket! Három oldalról vesz minket körbe terasz (60fő+30fő+50fő), plusz az étterem alsó szintje 22 fő + az emeletünk 26 fő befogadására alkalmas. Amennyiben állófogadással kombinált eseményt álmodtak meg a Nagy Napra, úgy kb 250 főig tudjuk bővíteni kapacitásunkat.

Egyéb fontos dolgok:
A gáton nincsen zajkorlátozás, szabad a “vásár”!

Mi is szívesen ajánlunk dekorost, zenészt és cukrászt (évek óta kitűnő velük a kapcsolatunk), de természetesen annak sincsen akadálya, hogy Önök hozzák, akit csak szeretnének!

Vendégeik bejutását megkönnyítheti a bérelhető golfautó szolgáltatás, amelynek költsége 25.000.-Ft+áfa. További segítség lehet, hogy 2 autóra vonatkozóan behajtási engedély igényelhető rendezvényenként 12:00-ig. Annak sincs akadálya, hogy a parkolási díj (500.-Ft/autó) fizetését átvállalják vendégeiktől.

A gyerkőcök “lekötéséhez” óvónénit biztosítunk, aki 1500.-Ft/óradíj ellenében igyekszik külön szórakoztatni kézműveskedéssel, olvasással, mindenféle ruhakímélő játékkal kis vendégeinket, de még akár egy Play Station állomás kialakítása is megoldható.

A Café Ponyvaregényhez tartozik egy vitorlásiskola saját 40 m2 méretű úszó mólóval, 12 Laser Pico típusú vitorlás-hajóval, amelyeket edzővel és motorossal kiegészítve tudnak igénybe venni – ezzel téve teljesen egyedivé a Nagy Napot. Mólónk kihasználásával még akár vizitaxin is érkezhetnek hozzánk.

Szerződési feltételek, avagy azok a fontos kisbetűs részek: 

A szerződéskötés mente: első lépésként szolgáltatási szerződés aláírása és 50.000.-Ft-os foglaló átadása. Második lépésként a rendezvény előtt pár héttel találkozunk a forgatókönyv véglegesítése miatt; ekkor kérünk 50% előleget, majd a fennmaradó összeget a rendezvény lebonyolítása után. A szerződés A rendezvény előtt 3 nappal kérjük megadni a végleges létszámot. A szerződéskötéskor meghatározott létszám min 10%-os csökkenése esetén az árakat felülvizsgáljuk. A rendezvény előtt 90 napig kötbér mentesen lemondható a rendezvény. 90 napon belüli lemondás esetén a rendezvény 25%-a fizetendő kötbérként. Minimum vállalási létszám 40 fő.

Kapcsolat:
Bármilyen további információért kérjük keressék Garamvári Ildikó rendezvény-, és esküvőszervezőnket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.: 06 20 983 2446
Email: ponyvarendezveny@gmail.com

 

cimsor_web_rendezvenyajanla

document_down Árajánlat Esküvőre 2016

Élje meg nálunk élete legszebb napját. Mondja ki a boldogító igent, majd tartsa meg a legnagyobb bulit, vagy vacsorázzon szűk körben meghitten közeli hozzátartozóival. Esküvő, ebből mindenkinek csak egy van – no van hogy néha mégis picit több – de emlékezetes kell hogy legyen – akárhányadik is!

cimsor_ponyva_web_rendezven

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 25 főre télen emeleten, lent tánctérrel

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 fő egy hosszú csík hátul tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 60 főre nagy bulihoz nagy tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 70 fő csík “L” alakban

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 80 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 88 főre nagyon hosszú főasztallal

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 125 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 főre egy hosszú csík

Hozzászólás letiltva.