Étlapunk

A Café Ponyvaregény étlapja egy igazi különlegesség. Nem étlapot, hanem egy napilapot tarthatnak kezükben Vendégeink. A Ponyvahírlap tartalma nem csak az ételek felsorolására terjed ki, hanem cikkeket, gondolatokat, verseket és recepteket tartalmaz az ételek elkészítésének pontos leírása mellett.

 Ponyva neni csikban

Egyszerűsített, rövidített, csicsáktól mentes verziójú étlap letölthető: itt

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

Ponyvaregény Hírlapunkat újságtartón tároljuk és adjuk vendégeink kezébe, weboldalunkon keresztül pedig lehetőséget biztosítunk vendégeink számára az újság szerkesztésére, bővítésre. Minden asztalon elhelyeztünk egy kutyanyelvet azzal a szándékkal, hogy szabad folyást engedjünk akár agyrém gondolatoknak, vagy művészi megnyilvánulásoknak. Az abban gyűlő anyagokat minden hónapban felhasználjuk a Ponyvahírlap szerkesztésében, illetve Facebookunk színesítésében.

Ételeink között olyan – máshol ritkán látható, fogyasztható – különlegességek szerepelnek idény jelleggel, mint a magyaros zsíros-májas kenyérlepénnyel. Saját beltéri kemencénkben készítjük kenyérlángosunkat, sörrel locsolt csülkünket. Salátáink a gyengébb gyomrú vendégeinknek készülnek, különleges csirkéből készült ételeink mellé vagy csak önmagukban.