Éttermünk képekben

Café Ponyvaregény, a helyszín amit keres!

Az étterem építésénél különös figyelmet fordítottunk a rendezvényszervezéshez szükséges adottságok és eszközök kialakítására. Külön 26 fő befogadására alkalmas különteremmel rendelkezünk a felső szinten, amelyből látványos panoráma fogadja a vendégeket a teli-üveg falakon keresztül a Kopaszi Gátra, az öböl vízfelületére és a Dunára.

poonyva_web_fejkep_wp_7

Az alsó szinten dobogót alakítottunk ki, amely alkalmas egy svédasztal elhelyezésére, álló-, vagy ültetett fogadások megrendezésére. Összesen a belső térben a felső szinten 26, az alsó szinten 30 fő egyidejű elhelyezésére és kultúrált kiszolgálására van lehetőségünk. A Café Ponyvaregényt minden oldalról terasz vesz körül, amely összesen 120 ember egyidejű befogadására alkalmas. Miután a teraszok külön oldalon kerültek kiépítésre, alkalmasak 60-60 fős megosztott rendezvényszervezési feladatok megoldására is.

A park területéből és csodálatos füves, fás, bokros környezetéből adódóan alkalmas lehet céges rendezvények, szabadtéri rendezvények és ügyességi, sport rendezvények szervezésére.

Személyreszabott ajánlatukat kérjék az alábbi elérhetőségeken:

Nagy Noémi

Rendezvényszervezés:+36 (30) 920 2448
e-mail: ponyvarendezveny@gmail.com

Hozzászólás letiltva.