Hangolódjunk rá együtt az Ünnepekre!

Amikor minden készülődés ízű és várakozás illatú…

Novembert írunk, beköszöntöttek a hűvös napok. A fák őszi leveleinek festői színét hamarosan felváltja a dér kristályos fehérsége.Reményeink szerint a tél beköszöntével nem csupán a hideget, de a ragyogó és pihe-puha havat is megtapasztalhatjuk. Építhetünk hóembert, szánkózhatunk, hógolyózhatunk, jégvirágos ablak mögül kukucskálhatunk kifelé a fűtött szobából, várva a Mikulást, majd a Karácsonyt. Bizony, cseppet sem korai elkezdeni a készülődést.

thumb

 

A városban hamarosan felkerülnek a csillogó girlandok, épül a karácsonyi dekoráció. Akik otthonuknak szeretnének meghitt pompát kölcsönözni, szintén el kell, kezdjék a készülődést. Elérkezett a beszerzések ideje: csokoládé Mikulás, illatos gyertyák, ragyogó díszek, színes szalvéták, ékes terítékek, fénysorok, csillogó csomagolók és szalagok, aromás tea, vaníliás kifli, fahéj kerül a kosarakba.

Vendégeink számára pedig mi sem lehet finomabb ebben a hideg, borongós időben, mint egy habos, forró csokoládé. Kávézóinkban többfélét tudnak megkóstolni; mentás, epres, mandulás, kókuszos, chilis, rózsaszirupos, banános, vaníliás, fehér és barna forró csokoládét.

Hamarosan itt van Advent, amikor minden készülődés ízű, várakozás illatú. Kortyoljon bele a forró csokoládéba és hangolódjon rá az Ünnepekre!

 

 

 

Hozzászólás letiltva.