Bérelhető piknik kosár a Cafe Ponyvaregényben

Piknik a szabadban! Nem csak a falakon belül szeretnénk jó házigazdaként szórakoztatást és ellátást biztosítani! Vendégeink kívánságának megfelelően összeállított piknik kosarainkat, plédjeinket, bárki kibérelheti, aki inkább a természetet választja az éttermi székeink helyett. A kosarak mellé igény esetén sporteszközöket is tudunk biztosítani. (tollas, petangue, labda, krokett, dobójáték, strandütő). A kosarakat minimum 5 órával a várható érkezés előtt kérjük megrendelni!

piknik kosár

A piknik kosarak tartalma szabadon összeállítható. Álljon itt egy példa, hogy kicsit
konkrétabbak lehessünk:
___________________________________________________________________________________________

Megálmodtunk 3 piknik variációt a zöldbe, melyek természetesen tovább bővíthetőek az étlapunk tételeivel, plusz plédeket és játékokat is biztosítunk melléjük.

PIKKPAK kosár 1900.-Ft/fő, amely tartalmazza:
olivában érlelt sajtvariáció, kencevariációink (padlizsánkrém,mascarpónés juhtúrókrém, zsíros-májas), szezonális gyümölcsök, desszert, házi szörp

PIKKPAKK BÁTRAKNAK kosár: 3900.-Ft/fő, amely tartalmazza:
olivában érlelt sajtvariáció, kencevariációink (padlizsánkrém,mascarpónés juhtúrókrém, zsíros-májas) csirkemell saslik salátaágyon, desszert, limonádé

TÚRAPAKK amivel pikkpakk eltűnhet a Kopaszi gátról!  1900.-Ft/fő, amely tartalmazza:
az első variáció tételeit, melyet összekészítünk Önöknek és azután elslisszanhatnak vele távolabbi kirándulóhelyekre, ha esetleg más helyszínre vágynának. Ebben az esetben elviteles dobozokban és papírzacskóban tudjuk összeállítani a csomagot.
Mit kell tenniük?
Minimum 5 órával érkezésük előtt (de az sem baj, ha 1-2 nappal korábban) hívjanak bennünket, vagy küldjenek nekünk emailt, hogy minél gyorsabb és kényelmesebb legyen az átvétel!

Telefonszám: +36 20 448 8657
Email cím: ponyvaregenycafe@gmail.com

Hozzászólás letiltva.