Igen? -Igen!

Kedves Olvasó! Önnek és az idei nyár ifjú párjainak szeretnénk tisztelegni ezzel az albummal. Csodálatos emlékek maradtak Bennünk épp úgy, ahogyan Párjainkban és Vendégeikében is!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok a kedves sorok és az általuk olyan gonddal elküldött képek sokasága. A Café Ponyvaregény Vezetősége és Csapata nevében kívánunk nekik hosszú, tartalmas együtt töltött éveket és gyermekáldásban, szeretetben gazdag pillanatokat!

Bízunk abban, hogy a jövő évben is –természetesen az azt követő években is, ilyen családias hangulatú, nevetéssel teli és mulatozástól hangos esküvőket tudhatunk majd magunkénak. Szerencsére a már most is lekötött jövő évi párjaink sokszínűsége is azt sejteti, hogy kitűnő évnek nézünk elébe.

Sok Boldogságot! Várunk vissza Benneteket a első házassági évfordulótokon!

Ime a bejegyzések, köszönő levelek:

 

“Csodás napunk volt, az ételek-italok pompásak, a csülöktálról nem is beszélve…köszönjük! ”
Tünde&Csabi 07.13

Mondhatjuk, hogy ez is őrült napnak sikeredett…, volt itt minden; golfautós bolondos bevonulás, vicces fotózások, menyasszonyrablás és véget nem érő tánc, mulatozás!
Jövőre ugyan ilyen, de legalább ehhez hasonló esküvőket kívánunk a leendő pároknak!
Dani és Bea 07.20.

Kedves Ponyvaregény Cafe, Kedves Noémi!
Nagyon köszönjük azt a szíves vendéglátást és azt a meleg szeretet, ami körülvett minket a mi Nagy napunkon! Köszönjük a szervezést, mely minden problémán átsegített minket!
A gazdag ételkínálatban mindenki megtalálta a kedvére valót. Az italok finomak voltak, és a kiszolgálás elsőrangú volt!
Egy év múlva, az első évfordulónkon, újra találkozunk!

Üdvözlettel
Ildi és Zsolti 07.27.

“A nagy estéről szép emlékeink vannak, és ehhez a Ti kedves kiszolgálásotok és türelmetek is hozzájárult. A szorult helyzeteket is frappánsan megoldottatok. Örömmel fogunk majd visszalátogatni hozzátok. további sok jó hangulatú esküvőt kívánunk Nektek!”
V+L 08.03.

“Szia Noémi,
Szeretnénk megköszönni a csodás estét, nagyon jól éreztük magunkat!”

Ági&Laci
2013.08.10.

„Csodálatos volt a helyszín, a kiszolgálás,a szervezés és az ételek,egyszóval minden!Életünk legszebb napját köszönhetjük Nektek!Jövőre már hármasban fogjuk megünnepelni a házassági évfordulónkat Nálatok:)
Január elején érkező Marciról is küldünk képet:)

Még egyszer köszönünk mindent!”
Rózi és Tomi
08.17.

” Köszönjük ezt a csodás élményt, fantasztikusra sikerült!”
Brauner Gyöngyi és Kreisz Norbert 08.30

„Remek választás volt esküvői helyszínként a Café Ponyvaregény mellett dönteni. A gyönyörű környezetbe egyből beleszerettünk, és a csapat segítségével megszervezett esküvőnkre mindig emlékezni fogunk. Köszönjük a remek kiszolgálást, a finom ételeket-italokat, a helyszín feldíszítését és ezt a feledhetetlen élményt. Minden párnak ajánljuk, akik tökéletes esküvőre vágynak!”Andi és Botond 2013.08.31

“Köszönjük szépen az estét, nagyon szuperül éreztük magunkat! Csók angol földről :)”
Zauper Rita és Bálint 09.06

“Szeretnénk, ezzel a pár képpel is megköszönni a Csodálatos Esküvőnket Nálatok, mert tényleg olyan volt amilyet kislány koromban szerettem volna. Csak Ajánlani tudjuk ezt a gyönyörű és mesés helyet.
Móni és Tomi — itt: Cafe Ponyvaregeny (Kopaszi Gát). 2013.09.07.

“Meg egyszer nagyon szepen koszonjuk tobbek kozt Neked es Ponyvaraegeny kavezonak is, hogy az esos szomorkas napbol eletunk egyik legszebb napjat varazsoltatok. Nagyon jol ereztuk magunkat es vendegsereg is a kedves szemelyzet, a  kellemes es kotetlen legkornek koszonhetoen. Neked kulon koszonet a lelkes tamogatasodert a reszletek kialakitasaban es a huvos ido ellenere a kitarto fuvarszolgalatert.” 09.14

Szilvi és Gábor

Köszönjük! :)

“Álmaim esküvőjét sikerült megvalósítani a Ti közreműködésetekkel. Lenyűgözött mindenkit a helyszín, klassz volt a személyzet hozzáállása, bármit kértünk, esetleg utolsó pillanatban módosítottunk, azt is kedvesen megoldottátok és ezt nagyon köszönjük! És hát azok az ételköltemények!
Készült egy slide show is, fogadjátok szeretettel ezt is:
http://www.youtube.com/watch?v=hjs8spr2bgg&feature=youtu.be
Üdv,Anikó és Viktor”

Hozzászólás letiltva.