Karácsonyi vacsoraajánlatok nem csak ételekről

Karácsonyt másképpen… Minden évben gond, hogy a munkatársak ne tehernek gondolják az „kötelező” karácsonyi bulit. Jelentem készültünk. Igyekeztünk, hogy aki minket választ, örömmel gondoljon az ünnepre, és az ajándékozóra.

Készítettünk egy ajánlatot, amiben sok-sok karácsonyi ötlettel, rendezvényelemmel és különleges programokkal színesítettük a kínálatot. Ételeink a karácsony hangulatát idézik majd, a kiegészítő programok felejthetetlen élményt nyújtanak a résztvevőknek.

Céghimnusz, kolbásztöltés, gazdálkodj okosan, vagy retroparti biztosítja majd a jó hangulatot. Kihasználhatjuk a park télen is gyönyörű adottságait akadálypályával, de a lekvárfőzés is lehet az est fénypontja. Unalmas borkóstoló helyett, legyen divatbemutató a ruhákhoz illő borok kóstoltatásával, de ha ez sem elég legyenek Önök a kifutó sztárjai, magyar divattervezők öltöztetik Önöket a legmenőbb göncökbe…

cimsor_ponyva_web_karacsony

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

Ha a letöltött anyagban mégse találná meg a karácsonyi party-ba rejlő lehetőségeket kérjük hívják rendezvényszervezőinket: 06 20 9832446, 06 30 920 2448, vagy keressenek bennünket a ponyvarendezveny@gmail.com elérhetőségen.

 

Hozzászólás letiltva.