Kolbásztöltés Dragon ranglistadíj-kiosztóval egybekötbe

A Magyar Dragon Szövetség szokásos szezonzáró és ranglistadíj-kiosztó rendezvényét ezúttal is nálunk rendezték. Idén a díjkiosztó mellett a Café Ponyvaregény csapata kolbásztöltésre invitálta a szövetség tagjait.

Nagy kihívást jelentett a kolbász összeállítása, ízesítése, hiszen az elkészített ételköltemények a vacsora részét képezték. A ‘verseny’ megalapozta az este jó hangulatát. Amíg a kolbászok a kemencében sültek, egy könnyed általunk összeállított gasztronómiai totóval készültünk. Kiderülhetett ki mennyit kontárkodik a konyhában, és segít a bevásárlásban. Volt fűszer, saláta, felismerés, recept azonosítás, érdekes kvíz sor. Miután jól megmozgattuk a csapatot következhetett a megérdemelt kulináris élvezet. Talán mindenkinek jobban is esett a kíváncsian várt, saját kezüleg készített falat.

 

 

2 Hozzászólás Kolbásztöltés Dragon ranglistadíj-kiosztóval egybekötbe

 • Náray Vilmos

  írta: 2011. december 11. vasárnap, 00:05

  A kolbász annak ellenére remekül sikerült, hogy a dragonosok enyhény szólva visszafogott arányérzékkel rendelkeztek a hozzávalók tekintetében (mindent beletettek, amit kaptunk!). Viszont a hangulat remek volt, teljesen feleslegesen tartottam attól, hogy a KISZ-táboros vetélkedőt idéző kvíz nyomasztó lesz.
  Köszi Ponyva-csapat!

 • admin

  írta: 2011. december 13. kedd, 10:38

  Azt ettek, amit főztek. Az első olyan rendezvényünk, ahol se pozitív, se negatív kritika nem illette az ételeket, köszönhetően annak, hogy nem mi csináltuk… A vetélkedőben maradtak tisztázatlan kérdések: Melyik része a disznónak a dagadó? Válaszaitokat azóta is várjuk tisztelettel!