Mitől vagyunk mások?

Végre egy hely, ahol a gyermekbarátság fogalma nem merül ki abban, hogy etetőszékeket találunk az asztalok mellett. Nálunk felszerelt játszósarok várja a kicsiket és nagyokat. Van autó és kifestő, építőkocka és játékbabák.

Az egészen picúrokra is gondoltunk. Van játszószőnyeg, pelenkázóasztal, valamint csörgő, zörgő, forgó, pörgő játékok. És ha véletlenül otthon maradt a bébiétel az sem jelenthet gondot. Nálunk a szervírozási ismeretek mellett alapkövetelmény a gyermekszeretet is. Az étterem épületétől 30 méterre található játszótéren kifárasztott gyermek – miután elfoglalta a kalózhajót- újra feltöltheti energiakészletét, egy jégkrémmel vagy egy laktató ebéddel.

Kedves Apukák!
Lepjék meg az édesanyákat egy gondtalan nappal a kikapcsolódás jegyében, amelyen a bevásárlás, az ételkészítés, a tálalás és a mosogatás feladatát ránk hagyják. Az egész heti „csak” a gyerekkel való foglalkozás után minden édesanya megérdemel legalább egy olyan napot, amikor őt szolgálják ki és nem fordítva. Jöjjenek el hozzánk egy ebédre vagy vacsorára és minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy az anyukák, apukák, gyerekek, nagymamák és nagypapák jól szórakozva, a gyermek figyelmének lekötésével pár kellemes órát töltsenek el.