Ponyvaregény ajándékkártya, csak úgy

http://www.cafeponyvaregeny.hu/wp-content/uploads/2018-Borvacsora-ajándékkártya-minta-nagy.pdfCafé Ponyvaregényben barátainak, családtagjainak. Ajándék kuponunk tetszőleges főre és összegre feltölthető. Önnek nincs más dolga, mint meghatározni az ajándék értékét, amit az ajándék boldog tulajdonosa az általa egyeztetett időpontban lefogyaszthat éttermünkben.

Ajándékkártya1-1024x476_201

Kérjük, küldje el a megajándékozandó nevét, a kívánt kísérő szöveget e-mailban és mi névre szólóan, egyediesítve küldjük meg Önnek a beváltható kártyát, amelyet kinyomtathat és átadhat.

További információk: ponyvarendezvény@gmail.com, vagy Garamvári Ildikó: +36 20 983 2446

cimsor_web_letoltes_ajandek

cimsor_web_letoltes_ajandek

 

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

Kisbetűs rész:
Beváltási feltételek | Egy ajándékkártya csak egy alkalommal, egy asztalfoglaláshoz, a rajta feltüntetett érvényességi időn belül használható fel. Amennyiben az ajándékkártya értéke nem kerül lefogyasztásra a beváltás során, az értékkülönbözetet visszaadni nem áll módunkban. Az ajándékkártya a felhasználás után a továbbiakban érvénytelen. A kártyán szereplő sorszám/név a „fizetés” során egyértelműen azonosítja a bónt. A beváltásánál az érvényesség megállapításakor a Ponyvaregény Kft. rendszerében szereplő információk az irányadóak. A Kuponkód alapján a befizetett összeg visszakereshető.
Visszaváltás, reklamáció | A fel nem használt ajándékkártya vissza nem váltható sem a vásárlási értékben, sem a rajta szereplő esetleges kedvezmény értékében. Amennyiben érvényességi ideje lejárt a beváltáskor, annak értékét visszatéríteni nem tudjuk.
További információ | cafeponyvaregeny.hu | ponyvaregenycafe@gmail.com |+36 ( 20) 983 2446

 

Hozzászólás letiltva.