Rendezvény ajánlatok

Vállaljuk egyedi rendezvények lebonyolítását; igyekszünk valami „pluszt” és „mást” hozzátenni. Nálunk bármilyen ötlet megvalósítható, legyen az tűztánc, vagy gyerekzsúr. Bízzák ránk a tényleg személyre vagy cégre szabott szervezést és megvalósítást az ötlet kitalálásától kezdve, a dekoráláson át, az elégedett vendégek elbúcsúztatásáig. (Konkrét ajánlatokhoz görgessen lejjebb!!!) 

webre eskuvo

Ha kell, télen elhozzuk a disznóvágás hangulatát sok pálinkával és saját készítésű töltött kolbásszal, főzünk lekvárt, ahogy a nagymama csinálná, mi persze forralt borral kísérjük. Rock zenészként – szakértők segítségével – komponálunk és hangszerelünk céghimnuszt, elkészítjük hozzá a videoklippet és nekivágunk az esti turnénak, és ha még ez sem lenne elég, jöhet a túlélőtúra, vaktérképes nyomvadászattal, hóember szánkóztatással vagy pontyhorgászattal. Kevésbé aktív csapatoknak bátran ajánljuk pálinka vagy borvacsoránkat sommelier vezetésével, vagy gasztronómiai játékunkat a rukkola felismerésétől, a chéfünk zsűrizte bográcsolós főzőversenyig. Igény esetén természetesen külső helyszíneken is megoldjuk a vendéglátást.

Elég sajátságos éttermünk kialakítása, elrendezése, ezért minden esetben személyes megbeszélést javaslunk. 25 fő felett csak svédasztalos megoldást vállalunk, tálaló konyhánk szűkössége miatt. Éttermünket három oldalról veszi körbe terasz (60fő+30fő+50fő), plusz az étterem alsó szintje 26 fő + az emeletünk 26 fő befogadására alkalmas. Amennyiben állófogadással kombinált eseményt álmodtak meg az esemény napjára, úgy kb 200 főig tudjuk bővíteni kapacitásunkat.

A legszebb és legnagyobb teraszunk fix fedésű, leengedhető oldalfalakkal rendelkezik. Amennyiben szükséges, a többi terasz is fedhető mobil rendezvénysátrakkal. (A sátrazás költsége 25.000.-Ft/db – 3db szükséges a teljes körbevételhez)

Vendégeik bejutását megkönnyítheti a bérelhető golfautó szolgáltatás, amelynek költsége 1000.-Ft/menet, vagy 5000.-Ft/óra, vagy 25.000.-Ft/nap. Annak sincs akadálya, hogy a parkolási díj (220.-Ft/félóra, de maximum 2200.-Ft/nap) fizetését átvállalják vendégeiktől. Ezek papírmunkáját szívesen átvállaljuk Önöktől.

Mi is szívesen ajánlunk fotóst, dekorost és zenészt (évek óta kítűnő velük a kapcsolatunk), de természetesen annak sincsen akadálya, hogy Önök hozzák, akit csak szeretnének!

Ha meghosszabbított nyitvatartást szeretnének 23:00 órától, akkor óránként 25.000.-Ft díjat számítunk fel.

A gáton nincsen zajkorlátozás, szabad a “vásár”!

 

AZ ALÁBBIAKBAN TAÁLHATÓ ÁRAK VÁLTOZTATÁSÁNAK JOGÁT FENNTARTJUK, mert mostanában még soha nem sikerült kétszer ugyanannyiért bevásárolnunk….

 

Rendezvényszervezés:+36 (30) 920 2448,+36 (20) 983 2446,
e-mail: ponyvarendezveny@gmail.com

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.

cimsor_web_rendezvenyajanla
LetöltésÁrajánlat egykezes megoldások, tapas bár (falatkák, finger food)
Reggelihez, ebédhez vagy akár vacsorához, ha könnyed fogásokra vágyik, amit egy jó ital társaságában tud elfogyasztani, akkor ez az Ön ajánlata.

Letöltés Árajánlat Villásreggelihez
Indította már a napot hétköznap reggelivel? – érdemes megpróbálni. Villásreggeli ajánlatunk elsősorban üzleti reggelik, sajtótájékoztatók szervezéséhez kínál lehetőséget. Előre programozott siker, hívja meg partnereit üzleti reggelire a Kopaszi gátra, Budapest legszebb természeti környezetében létesült éttermünkbe.


Letöltés Árajánlat Tányérszervízre elegáns kiadásban
Ha nem szereti a kötetlen mászkálós rendezvényeket, ha egy elegáns ebédre vágyik, ha különleges törődést, kiszolgálást igényel rendezvényéhez, akkor jó választás a tányérszervíz. Akár üzleti ebédnek, vacsorának, esküvői rendezvényhez, vagy születésnaphoz 50 év felett ajánljuk ezt a rendezvényformát.

Letöltés Árajánlat Tálas megoldások családi ebédhez (min 12 fő)
Nincs annál jobb, mikor együtt van a család! Talán csak az, ha másé a mosogatás és a rendrakás feladata, és olyan is akad aki közben leköti a gyerek figyelmét. Mindez adott a Cafe Ponyvaregényben. Vagyis minden egy tökéletes családi ebédhez!

Letöltés Árajánlat Svédasztalos vacsorára
Svédasztalos fogadásainkat mindenkinek ajánljuk, aki egy kötetlen kellemes ebédre, vacsorára vágyik Budapest legszebb közparkjában. Ételsoraink több fogást tartalmaznak, a levestől a desszertig. Munkatársaink árnyékként ügyelnek a svédasztal tökéletességére, Önök pedig kötetlenül cseveghetnek mindenkivel.

Letöltés Árajánlat meeting, tréning, mobil iroda, kitelepülés, workshop, megbeszélés, brain storming
Ön is unja már a hétfői (vagy keddi, vagy szerdai…) értekezleteket? Vagy Önöknél inkább a meeting a trendi? Vagy még inkább a brain storming? Törjék meg az egyhangúságot és jöjjenek el hozzánk a Cafe Ponyvaregénybe egy meeting /értekezlet/brain storming / workshop / tréning erejéig a ZÖLDBE, hogy megmozgassák a szürkeállományt. A Kopaszi gátnál található gyönyörűen ápolt és gondozott park közepén található éttermünk tökéletesen alkalmas arra, hogy a fentiek nem mindennapi és emlékezetes helyszíne legyen.

Letöltés Árajánlat Esküvőre 2022
Élje meg nálunk élete legszebb napját. Mondja ki a boldogító igent, majd tartsa meg a legnagyobb bulit, vagy vacsorázzon szűk körben meghitten közeli hozzátartozóival. Esküvő, ebből mindenkinek csak egy van – no van hogy több mégis – de emlékezetes kell hogy legyen akárhányadik is.

Letöltés Árajánlat zsúrokhoz és party megoldások
Egyszerű megoldások nagyszerű bulizáshoz.

Letöltés Árajánlat banketthez, osztálytalálkozókhoz
Könnyed, egyszerű javaslatok a rég nem látottak, vagy a most szétszéledők közös vígasságához.

 Letöltés Árajánlat saját grillezés, csapatok, sárkányhajósok részére
Több tanulmány is született már arról, hogy mivel lehet kizökkenteni a munkatársakat a megszokott gondolatkörből, és hogyan lehet feldobni egy-egy unalomba és ásításokba fulladó értekezletet. A megoldás neve: Lócitrom-bingo. A beavatott kollegák a meeting előtt összeírnak 9 szót, amelyek szerintük a leggyakrabban fog majd elhangozni az értekezleten. (pl projekt, költséghatékonyság, eredmény orientáltság, stb.). Amikor ténylegesen felcsendül a leírt szó, akkor lehet pipálni. Akinek leghamarabb összegyűlik a 9 találat, annak hangosan és illedelmesen azt kell mondania: Lócitrom! – No komment…

 

cimsor_ponyva_web_rendezven

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 25 főre télen emeleten, lent tánctérrel

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 fő egy hosszú csík hátul tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 60 főre nagy bulihoz nagy tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 70 fő csík “L” alakban

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 80 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 88 főre nagyon hosszú főasztallal

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 125 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 főre egy hosszú csík

___________________________________________________________________________________________

Ajánataink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek nyilvánosságnak tett ajánlatnak, csak a figyelemfelkeltést szolgálják.