Esküvők. Igen? Igen!

Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni a legfontosabb információkat azzal kapcsolatban, hogy miért lehet a Cafe Ponyvaregény a legideálisabb választás a Nagy Napra:

Először is köszönjük a megkeresésüket, és gratulálunk az elhatározásukhoz  (egyenlőre még csak ehhezJ) feltételezve, hogyha ezt a menüpontot olvassák, akkor az nem lehet véletlen!

webre eskuvoi montazs

Amennyiben bennünket választanának, vállaljuk a (majdnem) teljeskörű szervezést (catering+dekoráció+szolgáltatók), vagyis Önöknek „csak” a vendégek meghívása és a ruhaválasztás marad feladatként (no meg persze úgy 100 egyéb, kivédhetetlen „apróság”).

Íme a velünk kapcsolatos információk közül a leglényegesebbek:

Kezdjük is a legesfontosabbakkal; vagyis a költségekről néhány szót: Nálunk nincsenek extra költség elemek (terítékdíj, mosatási díj, tortavágási “nemtudoméndíj”), hanem:

étel és italfogyasztás  +  10% szervízdíj  + terembérlet.

Kb 18.000-20.000.-Ft/fő áron már nagyon jó, minden igényt kielégítő étel és italcsomagokat lehet összeállítani, amelyek kiállják a kritikus rokonság nehéz próbáját is.

 

Tálalókonyhánk szűkössége miatt 25 fő felett csak svédasztalos megoldást vállalunk. (vagy tányérszervízzel kombináltan: pl a levest és az előételeket tálakban az asztalokra helyezzük és a főételek kínálása történik csak a svédasztalról). Lehetőség van látvány grill pult beépítésére is.

Sajnos rövidital behozatalára éttermünkben nincsen lehetőség. Annak viszont semmi akadálya, hogy Önök hozzák a tortát és/vagy a süteményeket.

Ha meghosszabbított nyitvatartást szeretnének (23:00-tól) annak díja: 30.000.-Ft/óra.

A gáton nincsen zajkorlátozás, szabad a “vásár”!

A polgári szertartásnak sincsen semmi akadálya a Kopaszi gát területén, ezért viszont  70.000.-Ft+áfa használati díjat kell megfizetni. A területhasználathoz az engedélyezést mi intézzük.

Elég sajátságos éttermünk kialakítása, elrendezése, ezért mindenképpen személyes megbeszélést javasolnék – már amennyiben elnyeri ajánlatunk a tetszésüket! Az elrendezést illetően: három oldalról vesz minket körbe terasz (55fő+28fő+50fő – vagyis a terasz „L”, illetve „U” alakban bővíthető).

Mi is szívesen ajánlunk cukrászdát, fotóst, dekorost és zenészt (évek óta kitűnő velük a kapcsolatunk), de természetesen annak sincsen akadálya, hogy Önök hozzák, akit csak szeretnének!

Amennyiben tőlünk rendelik meg esküvői dekorációjukat, úgy 1850.-Ft/fő költségért a következőket tudjuk vállalni: fehér damaszt abrosz, székmasni, asztali futó (zsákvászon+csipke), asztali virágdísz (vágott, élő virágok is!), fa korongok, krétatáblák, irányítótáblák, tetszőleges szalvéta, mécsesek, belógó mécsesek, csipkés mécsestartók, vázák és asztali menükártya.

Az étterem rendelkezik 2 db aktív hangfallal és mikrofonnal, amelyet díjmentesen tudunk biztosítani. Vagyis elég csak egy laptopot és egy tökéletes lejátszási listát hozniuk a tökéletes hangulathoz!

Sok kisgyerek esetén ajánljuk óvónéninket, aki segítséget nyújt vendégeiknek a „kisvendégek” lekötésével (2000.-Ft/óra) (játékok, kincskeresés, kézműveskedés).

A Kopaszi gát elején található parkoló 500 autó befogadásával biztos helyet jelent gépkocsival érkező meghívottjaik részére. A parkolási díj 220.-Ft/félóra, de maximum 2200.-Ft/nap (ez a mindenkori helyi szabályozásnak megfelelően változhat.) A parkolási díj fizetését akár át is vállalhatják vendégeiktől. Ennek a folyamatnak az engedélyezését szintén vállaljuk!

A szerződéskötés menete: első lépésként szolgáltatási szerződés aláírása és 50.000.-Ft-os foglaló átadása. Második lépésként a rendezvény előtt pár héttel találkozunk a forgatókönyv véglegesítése miatt; ekkor kérünk 50% előleget, majd a fennmaradó összeget a rendezvény lebonyolítása utáni napon.

A rendezvény előtt 3 nappal kérjük megadni a végleges létszámot. A szerződéskötéskor meghatározott létszám min 10%-os csökkenése esetén az árakat felülvizsgáljuk. A rendezvény előtt 90 napig kötbér mentesen lemondható az esemény. 90 napon belüli lemondás esetén a rendezvény 20%-a fizetendő kötbérként. (A jelenlegi vírushelyzet miatt szerződéseinkbe a következő kiegészítés került: amennyiben a törvényi rendelkezéseknek megfelelően a rendezvény megtartása nem lehetséges, úgy a foglaló minden esetben visszajár.)

Minimum vállalási létszám 40 fő (felnőtt, 100%-os). A szerződés további eldugott kisbetűs részeket garantáltan nem tartalmaz!

 

Kapcsolat:
Bármilyen további információért kérjük keressék Garamvári Ildikó rendezvény-, és esküvőszervezőnket az alábbi elérhetőségek egyikén:
Tel.: 06 20 983 2446, 06 30 920 2448
Email: ponyvarendezveny@gmail.com

 

cimsor_web_rendezvenyajanla

document_down Árajánlat Esküvőre 2022 – nem hagyományos megoldással is akár

Élje meg nálunk élete legszebb napját. Mondja ki a boldogító igent, majd tartsa meg a legnagyobb bulit, vagy vacsorázzon szűk körben meghitten közeli hozzátartozóival. Esküvő, ebből mindenkinek csak egy van – no van hogy néha mégis picit több – de emlékezetes kell hogy legyen – akárhányadik is!

document_down Esküvői fotógalériánk

 

cimsor_ponyva_web_rendezven

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 25 főre télen emeleten, lent tánctérrel

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 fő egy hosszú csík hátul tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 60 főre nagy bulihoz nagy tánctér

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 70 fő csík “L” alakban

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 80 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 88 főre nagyon hosszú főasztallal

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 125 főre

Letöltés Letölthető teremtérkép elrendezés 48 főre egy hosszú csík

___________________________________________________________________________________________

A pdf kiterjesztésű dokumentum megnyitásához adobe reader program szükséges, amely itt letölthető.