Tanár Úr kérem! És köszönöm!

Lassan közeleg a tanítási év vége! Ezt az ideit biztosan soha sem fogjuk elfelejteni!

Tanár ajándékkártya

Sokunknak (mindannyiunknak) teljesen megváltozott az élete az elmúlt hónapokban! Rengeteg embernek tartozunk hálával és köszönettel!
Most ebben a bejegyzésben álljon itt egy hatalmas KÖSZÖNET a tanároknak. Különösen azoknak, akik az elmúlt hónapokban szinte egy nap alatt eldobták mindazt, amit az elmúlt évek során jól bevált módon “használtak”, hogy új és totál ismeretlen utakra tévedve/bolyongva/rohanva, teljesen új módszerekkel, új hozzáállással és extra kreativitással folytathassák azt, amibe belekezdtek. Hogy bíztattak szülőt és gyereket egyformán. Hogy nem tették fel a kezüket. Hogy bizonyították a diákoknak, hogy újat tanulni bármikor lehet és kell.

Ha Önök is szeretnék kifejezni köszönetüket és hálájukat, akkor íme egy lehetőség: levacsorázható ajándékkártya a Cafe Ponyvaregény étteremben.

Ajándék kuponunk tetszőleges összegre feltölthető. Önnek nincs más dolga, mint meghatározni az ajándék értékét, átutalni az összeget és kitalálni, hogy milyen kísérőszöveget varázsoljunk az utalványra. Vagy akár egy osztályfényképet!

Kérjük válassza ki melyik ajándékutalvány formátum legyen az “alap” és küldje el a megajándékozandó nevét, a kívánt kísérő szöveget e-mailban a ponyvaregenycafe@gmail.com címre. Mi névre szólóan, egyediesítve küldjük meg Önnek a beváltható kártyát, amelyet tetszőleges papírra kinyomtathat és átadhat – reméljük nagy örömet okozva ezzel a Megajándékozottnak!:-)

További információk: ponyvarendezvény@gmail.com, vagy Garamvári Ildikó: +36 20 983 2446

Hozzászólás letiltva.