Köszönjük az új étlapunkhoz való közreműködést és javaslatokat így meg is születtek az új fogások, melyek mától megkóstolhatóak a Kopaszi gáti éttermünkben. Sok újdonság így a szezon nagy kedvencei a sült paprika krém és a káposztás ételek vannak terítéken. Az alábbi linkre kattintva tölthetik le új étlapunkat:
Étlap 2013.jan.
Ízelítőnek összegyűjtöttük, melyek azok az ételek, amelyek még a konyhának is örömteli kihívások (bár lehet annyira már nem is, hiszen legalább százszor újrafőzték, fűszerezték, finomították, és tesztelték az alábbiakat:
Kencefice:
Paprikakrém pirítóssal
Batyuszendvics:
Csülkös tejfölös kemencés
Saláták:
Fehérszószos, répás káposztasaláta
Friss kevert saláta
Nagyonzöld saláta
Levesek:
Fokhagymakrémleves cipóban baconnal
Nyírségi gombócleves bográcsban
Főételek:
Kemencében sült töltött pecsenyekacsa, steakburgonyával
Csirkemell sajtos – magos bundában, kevert salátával
Zöldséggel töltött pecsenyekacsa konyakkal loccsintva steakburgonyával körítve (másfél személyre!)
Gazdag ember batyuja (csülökbatyu) steakburgonyával, paprikakrémmel
Kemencében sült kacsamell szeletek káposztás nudlival
Desszertek:
Maszkarpónehab aranymandulás bundában forgatva tejszínes joghurtos erdeigyümölccsel
Flan karamell borítással
Ilda kefires, almás, diós tortája birslekvárral
Ponyvaregény likőrös háromszög csokor (alkoholos)
Ponyvaregény joghurtos szépség
Ponyvaregény narancsos csokiháromszög
Ér kipróbálni és véleményezni!