Vegyen éttermet egy éjszakára!

Tudja hogyan lehetne jobban csinálni? Vagy szeretne egy olyan bulit, ahol tényleg Ön mondja meg a tutit? Hát akkor vásároljon egy éttermet egy éjszakára! Bulizni szeretne barátaival, esetleg nem tudja, mivel lepje meg párját, vagy Ön kedves szülő nem tudja, hogyan kápráztassa el gyermekét?

sajatetterem

Itt a kínálkozó lehetőség!

A téli időszak alatt a Café Ponyvaregény Kopaszi gáton lévő éttermét 1 estére „megvásárolhatja” potom 79.990.-Ft-ért!

Este 20.00 órától egészen 02.00-ig Önöké az étterem és annak teljes személyzete. Kiegészítjük még a rendezvényt egy kis harapnivalóval (focaccia, töki pompos falatkák), welcome drinknek pezsgővel, valamint adunk még az estéhez egy egész hordó sört is grátiszban. Ha dekorációt (lufi), vetítést, hangtechnikát szeretne az árban az is benne van!

A Kopaszi gáton lévő éttermünkben, amely a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található, távol lehetnek a város zajától és a nyüzsgő szomszédoktól. Igazán kiváló hely egy naaagy bulihoz. Nincs zajkorlát, nincs átdörömbölő szomszéd, hajnali 2-ig csak a felhőtlen szórakozás!

Időpont egyeztetés mindenképpen szükséges az alábbi elérhetőségeken: 06 30 920 2448, 06 20 983 2446 vagy a ponyvarendezveny@gmail.com email címen. További ötletek és kiegészítések (pl. egyéb ételek, italok) személyes megbeszélés függvénye.