Vintage dekor a Kopaszi gáton

A vintage esküvők hatalmas népszerűségnek örvendenek egy ideje már Amerikában, Londonban, a franciáknál és egyre inkább kezd trenddé válni itthon is. A vintage stílus visszanyúlik a ruhák, az enteriőrök, a dekoráció terén a ’20-as – ’70-es évekig, ezzel új életet lehelve a régi tárgyakba. A vintage dekor számtalan olyan kiegészítővel dolgozik, melyek sokak számára akár használhatatlan kacatnak tűnhetnek, ebben a stílusvilágban azonban a hangulat elengedhetetlen kellékei.

Újrahasznosítás értéke is van tehát az időutazásnak és elgondolkoztatja az embert, mik lehetnek azok az értékek ezekben a csodás régi tárgyakban, melyek olyan jó  érzéssel töltik el az embert a társaságukban. A különböző régi tárgyak nagyon jól illeszkednek az étterem miliőjébe, azonnal természetesen és mindig is odatartozónak hatnak. Egy esküvő megtervezése sok aprólékos munkát igényel, egy kellemes helyszín csodaszép dekorral, teljesen más világba tudja repíteni a párokat az amúgy is különleges eseményen. No persze kell még hozzá a segítőkész személyzet és a finom fogások is. De hát mi akkor mindezekkel meg is volnánk!

Köszönjük a dekorációt Klenovszki Miminek a vintage esküvők specialistájának és a magával ragadó fotókat Zettisch Tamásnak (www.ztfilm.net). További információ és egyeztetés kapcsán keressék Suri Adrienn rendezvényszervezőnket a 06 30 920 2448-as telefonszámon, vagy írjanak a ponyvarendezveny@gmail.com e-mail címre.

Vintage fanok és régiség bogarászok irány a Café Ponyvaregénybe!

További képek ízelítőnek:

Hozzászólás letiltva.