Visszatekintés 2012-re

Mozgalmas évet tudhatunk a hátunk mögött, mind a Kopaszi gáton, mind a Bercsényi utcában. Kezdjük a sort a jó öreg kis Ponyvával. Próbáltuk mindig a szezonnak megfelelően újítani étlapunkat és itallapunkat, úgy, hogy folyamatosan figyeltük mire is lehet szüksége vendégeinknek. Így kotyvasztottuk a házi jeges teát, a sajt- és csokifodüt, banános forrócsokit, a fényt és még folytathatnánk a felsorolást. A kultúrának is teret adva, tartottunk könyvbemutatót, felolvasóestet, élőzenés gitárestet, vintage vásárt.

A Kopaszi gáton kicsit hangosabbra és még mozgalmasabbra sikeredett a 2012-es év. 15 ifjú házaspár ünnepelt nálunk kifulladásig, rengeteg hajnalig tartó rendezvényt tartottunk, sok új étellel kísérleteztünk (pl. sörleves) és jó néhányat be is mutattunk vendégeinknek. Tartottunk bor-, sör- és pálinka kóstolót, külonféle kulináris napokat, gasztronómiai kvízeket, csapatépítő játékokat, vitorlás eseményeket. Tavaly sem  feledkeztünk meg a családokról, új játékokkal, minden hétvégén óvónénivel, gyerek menüvel és programokkal vártuk őket. Hirdettük rajzverseny pályázatot óvodásoknak -amire rengeteg kis alkotás érkezett- , tartottunk bábelőadást és még a Mikulás is ellátogatott hozzánk.

A 2013-as évet is hasonlóan színesnek és változatosnak tervezzük, mindezekhez természetesen szükségünk van a legfontosabb alkotóelemre, Önre kedves vendégünk! Várjuk továbbra is az őszinte és építő szándékú véleményeket, visszajelzéseket, ahogy ezt az eddigiekben is tették.

BUÉK, találkozzunk 2013-ban is!

 

 

 

 

Hozzászólás letiltva.