Dolce Vita

Ez a galéria édes perceket szerez garantáltan Önöknek…

Gyakran érezzük, hogy valami édességre vágyunk! Ez természetes hiszen szervezetünk jelzi számunkra az édes íz iránti igényét. Ezt az igényt szeretnénk kielégíteni mesésebbnél – mesésebb desszertjeinkkel.

Kiemelném csupacsoki költeményünket meggymártással nyakonöntve. Igen – a csoki! Sóvárgunk utána, függünk tőle, sőt képes az embert boldoggá tenni -azt mondják. Nincs még egy olyan étel, ami a csokoládéhoz hasonló szenvedélyes érzelmeket váltana ki az emberekből, bármilyen formában fogyasztjuk is azt. Csupacsokis desszertünkkel csak óvatosan, függővé válhatnak tőle! A Ponyvaregény fehércsokis sajttortánk különlegessége pedig, hogy a mascarpone, a túró és a fehércsokoládé együtt egy őrületes ízorgiát eredményez a szájban. Ezzel is csak óvatosan!

Ilda féle almás, diós, kefíres tortánk házilag készített baracklekvárral és a Mascarponehab aranymandulás bundában forgatva joghurtos erdei gyümölcsökkel pedig, maga a tökély. Fenséges és higgyék el, kihagyhatatlan.

Mint tudjuk a chili legjellemzőbb tulajdonsága, hogy csíp. Hogy ezt a  csípős ízt kissé simulékonyabbá tegyük a karamellás banán édességét használtuk fel. Ezáltal fogyasztható és új ízkombinációt kóstolhatunk meg! És végezetül a palacsinta, ohh az az áldott jó palacsinta, nincs olyan ember a földön, aki ne szeretné. Az egyik legegyszerűbb és leghálásabb desszert a világon! Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Hozzászólás letiltva.