Elindult a strandszezon a Kopaszi gáton

Hogy jó, vagy nem azt nem tudom, de valami fizetős strand féle alakul a Kopaszi gáton átellenben a Café Ponyvaregénnyel. Eddig a homokos fövennyel voltak a strandolók. Onnan boldogították a rendfenntartókat és nem a gátoldalról. Ha megnyit a fizetős strand, szerintünk ez változik, és a napimádók ellepik majd a gátoldalt is.

nefugyelle

Van ott egy mólónk, amiről ugrálni veszélyes, és NEM IS ENGEDJÜK! A minap néhány egyáltalán nem kedves fiatal (színekről itt nem beszélek) heves vitába bonyolódott velünk a móló használatával kapcsolatban, ezért itt írom le országnak és világnak, a móló a Vitorlázó Gyermekekért Egyesületé. Ott bérlőként a Magyar Sárkányhajó Szövetség leledzik még, és senki más. A múltkori vitát, miután a biztonsági őrök, a pincérek, a sárkányhajósok és a vitorlázók sem tudták megfelelőképpen kezelni, – az illetéktelenek maradtak – a rendőrségnek kellett megoldania. Ígéretet kaptunk a folyamatos rendőri jelenlétre, és a nagyon gyors kivonulásra a továbbiakban az ilyen helyzetek elkerülésére, tehát a rendőrök jönnek, és a továbbiakban büntetnek a móló használatáért! Lehet tetten érni nem tudnak majd, de a kamera figyel és a felvételek átadjuk nekik.

Hogy mindenki értse: A mólón térfigyelő éjjel és nappal egyaránt működő és látó kamerát helyeztünk el. A móló közvetlen riasztóval van ellátva, ami az őrségnél és a Café Ponyvaregényben is riaszt! Én nem próbálkoznék a továbbiakban, mert a móló használatát tiltott fürdőzésként a kivonuló rendőrök büntetik, ha máshogy nem – a srácok gyorsan futnak – a jövőben a felvételek alapján!

Készült egy film a Kopaszi gáti fürdőzésről néhány éve, akkor és most is közzé tesszük okulás végett. Jó szórakozást hozzá!

 

Hozzászólás letiltva.