FarFarAway-Túl az óperencián “kaland”

 

Sajtótájékoztató a Café Ponyvaregényben 2013.09.26.-án 10:00-tól.

A világ leghosszabb nyíltvizi kajak expedíciónak bemutatása a sajtó számára. 2 hónap megszakítás nélkül!

Két fiatalember azt a célt tűzte kimaga elé, hogy speciális páros kajakjukkal keresztülevezik az Atlanti-óceánt. Utjuk Spanyolországból indul, ahonnan megállás és külső támogatás nélkül, 6500 km-t megtéve a nyílt óceánon keresztül szeretnének eljutni Amerikába, és épségben kikötni, a Karib-szigetek egyikén.

webre
Mindezzel saját határaikat akarják a végletekig feszegetni. Olyan lelki és fizikai kihívásokkal kívánnak szembenézni, melyekkel a normális társadalmi keretek között senki sem találkozhat. Meg akarják ismerni önmagukat, ráeszmélni a természet lépték nélküli csodáira, és megküzdeni annak végtelen erejével!Ha ez sikerül, világelsőként kerülnek bejegyzésre, mivel ekkora utat még senki nem tett meg megszakítás nélkül. Valamint gyorsnak kell lenniünk, hogy olyan rekordot állítsanak fel, amit nem dönt meg senki egyhamar.
Kajakjuk végre elkészült és most csütörtökön szeretnék megmutatni a nagy nyílvánosságnak itt a Café Ponyvaregény – kopaszi gát saját vitorlás stégjénnél, majd sajtótájékoztatót tartanak az étterem teraszán.
1000464_597770790268162_254112573_n
Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Hozzászólás letiltva.