Gárdonyi nap a Bercsényi utcában

Gárdonyi csillagai Irodalmi vurstlit rendezett Újbuda Önkormányzata a Bercsényi utcában és a Gárdonyi téren 2013. szeptember 28-29-én- A Café ponyvaregény teraszzárásának időpontjában zajló esemény egy kellemes találkozó volt a kerület iskolásaival és az érdeklődő nagyközönséggel kávézónk számára.

kep_640_290_gardonyi

A rendezvény idejére a teraszra költözött a gátról már jól ismert kolbász és saslik sütő készségünk (sparhert) valamint ismét gyerekmunkásokkal színesítettük amúgy is különleges szolgáltatásainkat. Az irodalmi vurstlit irodalminak nem nevezhető kolbásszal és virslivel színesítettük vendégeink legnagyobb megelégedésére.

A galéria képei között található néhány, ami a rendezvény megelőző napi készülődés közepette készült. A szervezőknek a kerületi lomtalanítás problematikájával is meg kellett küzdeni. A puccos színpad és a szemétkupac problematikája okozott némi fejtörést, de a szervezők dicséretére legyen mondva, sikerült úrrá lenni a káoszon és kitakarított terület fogadta a látogatókat a hideg ellenére is a nyitás napján.

A nyitás napján a korhű ruhákba öltözött kiállítók és szervezők szemet gyönyörködtető látványt nyújtottak az idelátogató nagyközönségnek. Ha ennyire vidám és szép volt a Bercsényi utca 150 évvel ezelőtt, akkor megfordul a fejemben, itt akarok élni!

A következő képek a rendezvény hangulatát hivatottak megosztani Önökkel. Reméljük a 2014. évi hasonló rendezvényen többen lesznek, és a Bercsényi utca forgalomtól elzárt mivolta is véglegessé válhat. A sétálóutca szerintünk mindenkinek tetszett, legalábbis olyan volt…

 

Hozzászólás letiltva.