Gyulai Pálinka Napok 07.12.-13.

Július 12.-13.-án két napos Gyulai pálinka akciót tartunk. A helyszínen jelen lesz a Gyulai Pálinka Manufaktúra sommelier-je, aki segít a megfelelő ízharmónia megtalálásában, továbbá megvásárolhatóak lesznek ezeken a napokon a Gyulai Pálinka Manufaktúra által gyártott bodzaszörp és lekvárok is.
Külön említendő a somlekvár, amelynek népszerűsítéséhez mi is hozzájárulunk; csak ezen a napon rendelhető lesz nálunk  színesborskéregben sült sertésszűz, somlekvárral és steakburgonyával kísérve.Mind a két nap öt fajta pálinkát kínálunk, és hogy jobban csússzon tökipompos falatkákat mellékelünk hozzá.

Ára 2900.-Ft/5x1cl pálinkaízelítő+tökipompos falatkák


Egy kis ráhangoló:

Ágyas fehér eper:  Illatában citrus, friss szalmaillat játszik. Ízében fűszerek, érett faeper, kis fás tompasággal.

Ágyas alma: Illatában enyhén túlérett gyümölcs-jelleget ad, marcipános almatónussal aláfestve, enyhe fűszeressége a héjból származik. Ízében édeskés, gyümölcsös, rendkívüli viaszosságából származó fiatalos csípősséggel.

Ágyas szilva: Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve.

Ágyas kajszi: Igazi üdítő friss illatok jellemzik; nagyon sok citrus, könnyed fűszerek, frézia. Ízében ezzel nagyon szépen harmonizál: fűszeres, enyhén édeskés gyümölcs vezeti, melynek hátterében kellemes aszalt barack-jelleg bujkál.

Ágyas cigánymeggy: Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde.

 

Hozzászólás letiltva.