Megint gyerekmunka a Café Ponyvaregényben

Eltelt egy év és ismét szükségünk volt a segítségre a Bercsényi utcában. Próbálkoztunk mindenféle korosztállyal, de megint a 10-11 éves vált be. Ez jövőre megint változik majd, mert bővül a foglalkoztatott gyermekeink köre. Reméljük 2015-ben már 9-12 évesig tisztelnek meg bennünket a gyerekeink munkájukkal egy-egy hétre a nyári szünetben.

gyerekmunka_kisponyva

Szóval kérjük Önöket, kedves vendégeink, ne csodálkozzanak ha kiskorú gyerekek szolgálnak fel a Café Ponyvaregényben. Nem idegenek Ök a saját gyerekeink, akik azzal gyötörnek naphosszat, hogy had dolgozzanak a nyáron. És az atyai szív meghajlik a súly alatt és rendszeresen igent mond nekik a nyári szünidőben.

Van, hogy a vendégre Öntik a sört, van, hogy rosszkor rosszat kérdeznek a rendelés felvételekor, de szerintünk ez belefér, és nem terhes a jelenlétük az Önök számára, hanem üde színfoltként tekintenek majd rájuk. Amit csinálnak, szívesen csinálják, szóval szívből, és számunkra ez a legfontosabb.

Gondolkoztam az adóhivatali vonatkozásokon is, aztán nemes egyszerűséggel lemondtam a fejtörésről. Kedves NAV kérjük, Önöket tekintsenek el a bírságolásunktól a gyermekek foglalkoztatása miatt. Csak nevelési szándékkal tesszük, amit teszünk, semmiféle nyerészkedés nem szerepel a programban.

Hozzászólás letiltva.