Szerelem forevőr!

Vagy „csak” néhány kettesben eltöltött, jól megérdemelt pillanat!  Valentin heti akciónk: 4 fogásos vacsora welcome pezsgőkoktéllal és meglepetésekkel 5490.-Ft/fő 02.14-től 02.17-ig!

ponyva_valentin_2019_esemenykep
Szerelem forevör! Vagy „csak” néhány kettesben eltöltött, jól megérdemelt pillanat!

Lássuk mivel is fokozható a hangulat; félhomály, gyertyafény, kellemes háttérzene, asztal alatt összeérő térdek, titkos szerelmes üzenetváltás a kutyanyelvben, egy (vagy több) pohár finom ital és közös tálból csemegézés afrodiziákumok kíséretében.

Fokozzuk még a „Szeressük egymást!” életérzést próbaházassági oklevél átadásával, menyasszonyi főasztal mögött történő fényképeszkedéssel, wlecome pezsgőkoktéllal és széttörhető szerencsesüti búcsúajándékkal.

Reméljük közös életüknek mi is részesévé, emlékezetes pillanatává válhatunk!

Welcome ital és a 4 fogásos menüsor: 5490.-Ft/fő. (Borsorral kombinálva: 8690.-Ft/fő)

Az akció időtartama: 2019.02.14.-02.17.

Asztalfoglalás: +36 20 44 88 657 vagy +36 20 983 24 46

 

Az ajánlat részletes tartalma:

Ajándék welcome ital: Pezsgőkoktél epervelővel

A pezsgő már hosszú ideje a csábítás eszköze. A világ egyik legkapósabb, kényeztető luxuscikkeként a habzó nedű már önmagában is vágyserkentő, emellett azonban a pezsgők és habzóborok illata a női feromonok vonzó aromáihoz is hasonlít.

 

Leves: Zellerkrémleves magvakkal hintett grissinivel

Zeller: afrodiziákumként, a potencia növelésére használják. Egy úgynevezett androszteron hormont tartalmaz, mely verejtékezés során távozik a férfiak szervezetéből, és ennek az illatnak a nők nem tudnak ellenállni.

Borajánlónk: Molnár és Fiai Sauvignon Blanc (2018)

 

Hideg előétel: Szívből jövő mézes májpástétom

A méz: egyes régészeti kutatások bizonyították, hogy már az ókori egyiptomiak kedvelték és használták, nemcsak ételeik, hanem változatos orvosságaik elkészítésekor is. Energiát adó hatását pedig a római gladiátorok hirdették bőszen.

Borajánlónk: Dúzsi Rose 2018

 

Főétel: Kacsamell áfonya jus polentával ehető virágesőben

Áfonya: az egyik leghíresebb ajzószert, C-vitamint tartalmaz igen nagy mértékben.

Borajánlónk: Bock Cabernet Franc

 

Desszert: Édes desszertfalat variációk vaníliára, csokoládéra és pirosbogyós gyümölcsökre komponálva

Vanília: Ez az orchideák családjába tartozó növény a legfinomabb, legaromásabb és egyben legdrágább fűszereink egyike. Élénkítő hatású főúri csemege. Csokoládé: mert fenil-etilaminttartalmaz, és ez ugyanaz a vegyület, amelyet az agy termel, amikor szerelmesek vagyunk.

Borajánlónk: Málnabor

 

Hozzászólás letiltva.