Vegyen éttermet egy éjszakára!

Tudja hogyan lehetne jobban csinálni? Vagy szeretne egy olyan bulit, ahol tényleg Ön mondja meg a tutit? Hát akkor vásároljon egy éttermet egy éjszakára! Bulizni szeretne barátaival, esetleg nem tudja, mivel lepje meg párját, vagy Ön kedves szülő nem tudja, hogyan kápráztassa el gyermekét?

sajatetterem

Itt a kínálkozó lehetőség!

A téli időszak alatt a Café Ponyvaregény Kopaszi gáton lévő éttermét 1 estére „megvásárolhatja” potom 99.990.-Ft+áfa összegért!

Este 20.00 órától Önöké az étterem és annak teljes személyzete. Kiegészítjük még a rendezvényt egy kis harapnivalóval (focaccia vagy pogácsa vagy töki pompos falatkák), welcome drinknek pezsgővel és limonádéval, valamint biztosítunk még az estéhez egy egész hordó sört is! Ha  vetítést, hangtechnikát szeretne az árban az is benne van!

A Kopaszi gáton lévő éttermünkben, amely a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található, távol lehetnek a város zajától és a nyüzsgő szomszédoktól. Igazán kiváló hely egy naaagy bulihoz. Nincs zajkorlát, nincs átdörömbölő szomszéd, nem kell mosogatni, sem törött széklábat másnap megragasztani! Meghosszabbított nyitvatartás is lehetséges (pl 23:00-tól 02:00-ig óránként + 25.000.-Ft).

Időpont egyeztetés mindenképpen szükséges az alábbi elérhetőségeken: 06 30 920 2448, 06 20 983 2446 vagy a ponyvarendezveny@gmail.com email címen. További ötletek és kiegészítések (pl. egyéb ételek, italok, dekoráció) személyes megbeszélés függvénye.